Oktoberfest Tienray

De herfst nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om je lederhosen en dirndls uit de kast te halen, want Oktoberfest staat voor de deur! Op 6 Oktober 2023 wordt het pittoreske Tienray in Limburg omgetoverd tot een stukje Beieren, ter ere van dit wereldberoemde bier- en cultuurfestival.

Een Dosis Beierse Traditie in Nederland

Oktoberfest, dat zijn oorsprong vindt in München, Duitsland, is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Het festival staat bekend om zijn iconische bierpullen, traditionele klederdracht, en levendige sfeer die mensen van over de hele wereld samenbrengt. Hoewel München nog steeds het epicentrum van Oktoberfest blijft, hebben lokale evenementen zoals Oktoberfest Tienray in Nederland een unieke draai aan de viering gegeven.

Wat Kun je Verwachten op 6 oktober in Tienray?

  • Traditionele Klederdracht: Trek je beste lederhosen of dirndl aan en doe mee aan de kostuumwedstrijd. Er zijn prijzen te winnen voor de meest authentieke en creatieve outfits.
  • Live Muziek: Dans op de aanstekelijke tonen van traditionele Beierse muziek en moderne hits. Er zullen getalenteerde artiesten zijn die de feeststemming op gang brengen.
  • Culinair Genot: Laat je smaakpapillen verwennen met heerlijke Beierse lekkernijen, waaronder pretzels, bratwurst, schnitzels, en nog veel meer. Natuurlijk is er ook een overvloed aan Duits bier om van te genieten.
  • Familievriendelijke Activiteiten: Oktoberfest Tienray is een evenement voor het hele gezin, met kinderactiviteiten en amusement om de kleintjes bezig te houden.
  • Marktkramen: Verken de diverse marktkramen met ambachtelijke producten en souvenirs, perfect om een tastbare herinnering aan het evenement mee naar huis te nemen.
  • Bierproeverijen: Ontdek de rijke verscheidenheid aan bieren, van klassieke Duitse brouwsels tot verrassende lokale creaties.

Kom Proosten op Oktoberfest Tienray op 6 oktober 2023!

Op 6 Oktober 2023 komt Tienray tot leven met de geest van Oktoberfest, en je bent van harte welkom om deel te nemen aan het plezier. Of je nu een liefhebber bent van Beierse traditie, lekker eten, livemuziek, of gewoon op zoek bent naar een geweldige tijd met vrienden en familie, dit evenement heeft voor elk wat wils. Dus, trek je traditionele Beierse outfit aan, verzamel je vrienden, en kom proosten op de vreugde van Oktoberfest in Tienray op 6 oktober!

Op de hoogte blijven van kortingen, nieuws en trends?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!